Навчання в Кропивницьку

Кіровоградський кібернетико-технічний коледж


Відділення програмування

Відділення було створене у 1994 році, готує молодших спеціалістів за напрямом підготовки - Програмна інженерія зі спеціальності 5 05010301 "Розробка програмного забезпечення".

Випускники можуть обіймати посади:
інженера-програміста
техніка відділу програмування

Молодші спеціалісти готуються для професіональної діяльності, в установах, організаціях, де використовуються засоби обчислювальної техніки.

Ліцензований план прийому складає 70 студентів

З 1999 - 2000 навчального року відділення готує бакалаврів Напрям підготовки 050103 "Програмна інженерія".

Ліцензований план прийому складає 50 студентів.

Предметом діяльності бакалавра є складання техніко-економічних обґрунтувань та технічних завдань, а також вирішення проектних завдань в галузях обчислювальних систем, алгоритмізації і побудові бази даних та знань, комп'ютерних мереж, виготовлення, тестування, налагодження та запровадження програмних продуктів.

Студенти відділення беруть участь та досягають високих результатів в олімпіадах з інформатики, в тому числі й міжнародного рівня, займаються розробкою студентських проектів у галузі -Інтернету. Навчальні програми відділення враховують останні досягнення у галузі програмування та інформаційних технологій.

Випускники відділення продовжують навчання у престижних вищих закладах України - Харкові, Дніпропетровську, Києві та в Кіровограді.

Запорукою своєчасного працевлаштування випускників-програмістів є те, що комп'ютерна галузь нині одна з найперспективніших напрямків розвитку суспільства.

До викладання на відділенні програмування залучаються найбільш кваліфіковані викладачі міста, що дає можливість забезпечити високий рівень викладання з початку існування навчального закладу.

Спеціальні дисципліни викладають фахівці з великим практичним та педагогічним досвідом.

Підготовка бакалаврів проводиться згідно з навчальним планом, який розроблений у відповідності з нормативним навчальним планом, освітньо-кваліфікаційною характеристикою фахівця, освітньо-професійною програмою спеціальності та затверджений у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України, науково-методичній комісії НМР напрямку "Програмна інженерія" Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, інституті інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Загальний обсяг навчального часу, визначеного на підготовку бакалаврів, становить 7506 годин (209) кредитів).

Державна атестація – захист кваліфікаційної випускної роботи.


Економічне відділення

Економічне відділення та його основний структурний підрозділ - кафедра економічних дисциплін були створені в 1993 році.

Відділення проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальністю 5.03050801 "Фінанси і кредит", напрям підготовки "Економіка та підприємництво"

Ліцензований обсяг прийому складає 105 студентів.

Коледж готує молодших спеціалістів для професійної діяльності в органах фінансової системи, системах соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, культури. Молодші спеціалісти можуть призначатися на роботу у фінансових управліннях державних податкових адміністраціях, контрольно-ревізійній службі, відділах місцевих державних адміністрацій, у бюджетних установах і організаціях, на підприємствах і в організаціях різних форм власності.

Молодші спеціалісти можуть використовуватися на посадах бухгалтера, бухгалтера - ревізора, касира, державного податкового інспектора.

Починаючи з 1999-2011 навчального року на економічному відділенні ведеться підготовка бакалаврів за спеціальністю 6.030508 "Фінанси і кредит".

Ліцензований план прийому теж складає 75 студентів. Компетенція бакалавра охоплює широкий спектр видів діяльності:
безпосереднє формування та аналіз первинної інформації економічного змісту у різних галузях господарства, виробництва, науки, техніки;
введення поточної фінансово-економічної роботи в фінансово-кредитних установах, відділах державної податкової адміністраціях;
запобігання фінансовим ризикам, розробка заходів по збереженню коштів;
визначення економічної ефективності фінансових операцій і інвестиційних проектів, тощо.

Бакалавр за фахом "фінанси" може займати посади інженерно-економічного персоналу в галузі фінансово - економічної діяльності. Бакалавр може працювати на підприємствах і установах з різними формами власності, управлінських організаціях, маркетингових службах тощо. Може займати посади низового керівного персоналу в перерахованих вище організаціях та установах, пов'язаних з фінансове - економічною діяльністю.

На кафедрі економічних дисциплін постійно проводиться в значному обсязі методична робота, актуальність якої зумовлена як частими змінами в податковому обліку, так і тими перетвореннями, що відбуваються в економіці держави.

Для забезпечення курсу податків і своєчасного ознайомлення із змінами і законодавстві використовується законодавча база Верховної Ради, доступ до якої забезпечується через Іnternet.

Студенти-економісти на протязі навчання вивчають дисципліни, в перелік яких входять цикл гуманітарних та соціально-економічних дисциплін, цикл фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін, а також дисциплін, що надають змогу одержати сучасну економічну підготовку.

Найсучасніший рівень підготовки студентів, в якому ефективно поєднані новітня економічна освіта та оволодіння прогресивним практичним досвідом під час проходження практики, дозволяють випускникам реалізовувати свої знання, вміння та навички на робочих місцях.

Випускники економічного відділення зараз плідно працюють в багатьох галузях народного господарства, в державних податкових адміністраціях, фінансових, банківських фірмах та інших структурах. Багато із них вже займають посади головних та провідних спеціалістів. Більшість продовжують навчання у вищих навчальних закладах України.

До викладання на економічному відділенні залучаються найбільш кваліфіковані викладачі міста, що дає можливість забезпечити високий рівень викладання з початку існування навчального закладу.

Кількість викладачів, що приймають участь у підготовці бакалаврів за спеціальністю 6.030508 "Фінанси і кредит" становить 22 ос. З них:
кандидатів наук – 3 особи;
викладачів вищої категорії –10 осіб;
викладачів першої категорії – 5 осіб;
викладачів другої категорії – 2 особи;
спеціалістів – 2 особи.

Спеціальні дисципліни викладають фахівці з великим практичним та педагогічним досвідом.

Підготовка бакалаврів проводиться згідно з навчальним планом, який розроблений у відповідності з нормативним навчальним планом, освітньо-кваліфікаційною характеристикою фахівця, освітньо-професійною програмою спеціальності та затверджений у Міністерстві освіти і науки України.

Загальний обсяг навчального часу, визначеного на підготовку бакалаврів, становить 8640 годин (240) кредитів).

Державна атестація – захист кваліфікаційної випускної роботи.

Кропивницький
25006, Кропивницька обл., м. Кропивницький, вул. Леніна, 41/26
(0522) 24-33-43
kktkIrina@osvita.shtorm.com
osvita.shtorm.com


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

21.05.2013

Ринок працевлаштування в Кропивницьку та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Кропивницька

Регіон Вакансії Резюме
Kirovograd Резюме і вакансії, робота в Кропивницьку
вакансии и резюме
 
6070 4847
Bobrunec Резюме і вакансії, робота в Бобринці
вакансии и резюме
 
126 1
Vilshanka Резюме і вакансії, робота в Вільшанці
вакансии и резюме
 
122 0
Hayvoron Резюме і вакансії, робота в Гайвороні
вакансии и резюме
 
143 8
Holovanivsk Резюме і вакансії, робота в Голованівську
вакансии и резюме
 
132 2
Dobroveluchivka Резюме і вакансії, робота в Добровеличківці
вакансии и резюме
 
132 0
Dolunska Резюме і вакансії, робота в Долинській
вакансии и резюме
 
140 15
Znamyanka Резюме і вакансії, робота в Знам’янці
вакансии и резюме
 
140 1
Kompaniivka Резюме і вакансії, робота в Компаніївці
вакансии и резюме
 
120 0
Mala_Vuska Резюме і вакансії, робота в Малій Висці
вакансии и резюме
 
127 4
Novgorodka Резюме і вакансії, робота в Новгородці
вакансии и резюме
 
125 1
Novoarhangelsk Резюме і вакансії, робота в Новархангельську
вакансии и резюме
 
131 0
Novomurgorod Резюме і вакансії, робота в Новомиргороді
вакансии и резюме
 
131 5
Novoukrainka Резюме і вакансії, робота в Новоукраїнці
вакансии и резюме
 
134 9
Oleksandrivka Резюме і вакансії, робота в Олександрівці
вакансии и резюме
 
130 2
Oleksandriya Резюме і вакансії, робота в Олександрії
вакансии и резюме
 
288 130
Onufriivka Резюме і вакансії, робота в Онуфріївці
вакансии и резюме
 
119 0
Pertove Резюме і вакансії, робота в Петровому
вакансии и резюме
 
126 0
Svitlovodsk Резюме і вакансії, робота в Свідловодському
вакансии и резюме
 
189 32
Ulyanovka Резюме і вакансії, робота в Ульяновці
вакансии и резюме
 
126 1
Ustynivka Резюме і вакансії, робота в Устинівці
вакансии и резюме
 
123 0