10 ознак стабільної роботи

Залишитися на старому місці або пошукати щось краще? Навіть, незважаючи на нестабільну економічну ситуацію, навряд чи варто триматися за роботу, яку ви терпіти не можете. Але, якщо ви не впевнені, то наступні десять ознак допоможуть вам зрозуміти, чи задоволені ви тим, що є, насправді.

1. Ви щасливі

Мова йде не про просте самовдоволення, а про справжнє щастя. Якщо ви щасливі, продуктивність вашої праці буде набагато вищою, а це, у свою чергу, позитивно позначиться як на ваших результатах, так і на результатах діяльності самої компанії.

2. Ваша кваліфікація підвищується

Ви можете спритно йти корпоративними сходами, але якщо ви нічому не навчитеся попутно, навряд чи ви затримаєтеся нагорі надовго. Крім того, всі, чому ви можете навчитися, додає ще один пункт до вашого резюме.

3. Наймаються нові співробітники

Це не той суворий відбір, що ви колись бачили, все-таки часи зараз дуже непрості. Але в міру того, як люди звільняються, чи заміщає ваша компанія ключовий персонал? Ваш роботодавець, звичайно, повинен приділяти увагу вигоді, але не ставити при цьому свою майбутню успішність під загрозу.

4. Компанія прислухається до своїх працівників

Як правило, найбільш коштовний актив будь-якої організації - це її співробітники. Якщо бізнес-процеси не працюють або в колективі витають негативні настрої, співробітники, звbr /br /ичайно ж, знають про це. Проте, не забувайте: будь-які рішення повинні прийматися на підставі цілісної картини, що може містити в собі те, про що підозрюють далеко не все.

5. Є мета та плани

У вашого роботодавця є певні цілі та плани їхньої реалізації? Ясність має величезне значення для кожного працівника, а її значення для великих підприємств навіть вище.

6. Ваша організація вирішує свої проблеми

Усі припускаються помилок, а за тим, як вони виправляються, можна зрозуміти дуже багато чого. Якщо ваша компанія активно усуває всі свої «неполадки», виходить, вона готується до тривалої подорожі.

7. Заохочення співробітників

Цей пункт повертає нас до твердження, що «найбільш коштовний актив будь-якої компанії - це її співробітники». Ваша компанія заохочує своїх співробітників і просуває їх відповідним чином? Якщо так, то це говорить про те, що вона прагне розвивати своїх працівників, а ваш внесок у її успіх виправдує себе.

8. Відкрита фінансова політика

Якщо керівництво вашої компанії відкрито говорить лише про її успіхи, це може бути тривожною ознакою. Але якщо ваш роботодавець не приховує даних про свої прибутки та збитки, він запрошує вас стати своїм партнером і озброює інформацією, що вам знадобитися, щоб йому допомогти.

9. Ваші досягнення та внесок не залишаються непоміченими

Роботу, яку ви виконуєте, цінують? Ніхто не повинен сприйматися, як щось саме собою зрозуміле. Якщо ваш роботодавець зауважує ваші досягнення, імовірність того, що ви будете просуватися службовими сходами і/або працювати над більше цікавими та відповідальними проектами, має всі шанси стати реальністю.

10. Ви чекаєте на понеділок

Зрозуміло, що всі люблять вихідні дні, а ви чекаєте на понеділок з нетерпінням? Неважливо, робота, ваші колеги або корпоративна культура, якщо є щось, завдяки чому ви не боїтеся понеділків, ви знайшли справжню золоту кар'єрну жилу.

Джерело: http://www.monsterrussia.ru/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад