Шкідливі поради для молодих співробітників

- По-перше, приходячи в компанію, не потрібно в жодному разі нічого читати про неї. Якщо співрозмовник запитає, чи є у Вас якісь запитання щодо майбутніх обов'язків або компанії в цілому, обов'язково промовчіть, навіть якщо Вам щось незрозуміле.

- Бажано також, щоб у Вас не було ані найменшого уявлення про те, чим Ви хочете займатися в даній компанії та протягом всього життя. Тоді є ймовірність, що Ви взагалі нікуди не влаштуєтеся.

- Якщо, незважаючи на ці вмілі заходи, Вас все ж прийняли на роботу, для того, щоб Вас у жодному разі не просунули, весь час скаржтеся начальству та колегам на те, що Вам завжди нудно та скажено не подобається займатися цією справою.

- Різним чином маскуйте результати своєї роботи, постарайтеся, щоб ніхто ніколи не довідався, що саме Ви робите, заради чого та в ім'я чого. Тоді Вас точно не помітять і не просунуть.

- Якщо й ці виверти не спрацювали, зажадайте в начальства попросити заплатити Вам уперед за те, чого Ви ще не робили взагалі. Але якщо навіть цього кроку буде недостатньо, розповідайте керівникові про те, що в роботі Вам ніхто не допомагає, а всі загальні доручення Ви виконуєте поодинці. Словом, тягніть на себе ковдру, ходіть по головах, і тоді вже у Вас напевно будуть всі шанси загубити свою кар'єру на корені!

Джерело: http://www.mr66.ru/.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад