Для роботодавців є важливими рекомендації з колишнього місця роботи шукача

У випадку, якщо резюме не містить рекомендацій і контактів для їхнього одержання, більшість роботодавців все-таки просять шукачів надати їм таку інформацію. Про це свідчать результати опитування, проведеного службою досліджень рекрутингової компанії HeadHunter.

Відповідаючи на запитання "У випадку, коли в резюме немає рекомендацій, чи просите Ви шукачів їх надати?" 23% роботодавців відповіли, що просять про це завжди, 41% відповіли, що іноді це роблять. 36% роботодавців ніколи не просять надавати їм рекомендації з попереднього місця роботи.

У той же час, для половини роботодавців резюме із зазначеними в ньому рекомендаціями нічим не відрізняються від інших, 47% уважають, що наявність рекомендацій - це плюс шукачеві, 3% взагалі не розглядають резюме без рекомендацій з колишнього місця роботи, а 1% заявили, що таким рекомендаціям вони не довіряють.

Якщо ж кандидат надав резюме з рекомендаціями, 72% заявили, що скористаються цим, зателефонують по зазначених телефонах і перевірять надану інформацію - 16% - завжди, а 56% - іноді. У той же час 28% представників роботодавців заявили, що зазвичай вони не звертаються за рекомендаціями за зазначеними в резюме координатами.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад