Перший робочий день викликає стрес майже в половини працівників

Перший робочий день найбільший стрес майже в половини нових працівників (46,8%) викликає вивчення поточної робочої ситуації, - такими є результати дослідження, проведеного рекрутинговим агентством Penny Lane Personnel.

На другому місці за силою стресового впливу на новачка займає розуміння особливостей корпоративної культури компанії - 20,7%. Третє місце розділили фактори орієнтації в новому офісі й адаптація до робочого місця - їх вибрали по 9% опитаних. Найменш дискомфортними були названі такі показники, як знайомство з колективом і звикання до нового маршруту - по 7,2%.

«Зрозуміло, не в кожному HR-департаменті існує штатна одиниця - фахівець з адаптації персоналу. Найчастіше HR-менеджер поєднує функції й підбора, і адаптації. Перевага працевлаштування через рекрутингове агентство полягає ще й у тому, що саме агентство допомагає кандидатові перебороти складності входження в нову бізнес-структуру з усіма її традиціями», - вважає Настасія СЕЛІВАНЧИК, провідний спеціаліст Penny Lane Personnel.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад