Побудова кар'єри

1. Намагайтеся зробити власну роботу набагато більш складною та значною.

Процвітаючий менеджер має масу можливостей для професійного та кар'єрного зростання в будь-якій сфері та роботі. Тому, займаючись роботою, що не приносить вам моральне або професійне задоволення спробуйте самі зробити її більше цікавою для себе самого.

2. Не бійтеся стати лідером, особливо якщо цього вимагають обставини.

Завжди допомагайте, як своїм колегам, так і своїм підлеглим. Якщо ваші колеги просто не бачать шляхів вирішення того чи іншого завдання, не бійтеся брати владу та відповідальність у свої руки. Завжди охоче та з великим ентузіазмом беріться очолити якісь спеціальні або професійні групи в компанії. Постійно керуючи людьми та розвиваючи в собі лідерські якості, ви, тим самим готуєте себе до більш відповідальної роботи, на більш високому рівні.

3. Постійно працюйте над створенням інформаційної мережі.

Вона може містити в собі друзів і колег по роботі, всіх ваших співробітників, які мають чітке уявлення про те, що насправді відбувається в компанії. Налагодження міцних ділових зв'язків і контактів у підсумку буде вашим надійним плацдармом для просування нагору та до нових цілей, як роблять успішні трейдери.

4. Навчіться ефективно справлятися з будь-якою невизначеністю.

Зрозуміло, тут не буде все так просто, як цього хотілася б, адже подібна неприємна невизначеність лежить в основі будь-якої серйозної діяльності. Тому люди, які навчилися швидко й ефективно справлятися з цим явищем, високо цінуються на ринку праці та швидко розвиваються в професійному та кар'єрному плані.

5. Завжди вчиться на своїх помилках.

Помилки були, є й будуть. І успішність того або іншого співробітника як професіонала залежить не від того, скільки він припустився помилок за час свій діяльності, а від того, як саме він до них ставиться та наскільки правильні висновки він навчився з них отримувати.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад