ЗНО: Методи поліпшення навичок проходження тестів

Спочатку уважно прочитайте всі запитання та вказівки тесту: можливо одні питання є відповіддю або натяком на інші.
Не обов'язково вирішувати завдання тесту по черзі: виберіть спочатку "легкі" запитання (відповіді на які ви знаєте) і відповідайте на них (у чернетці спочатку), а потім переходьте до "важких".
Пов'язуйте запитання з тим, що Ви вже знаєте, і шукайте у варіантах підтвердження правильності Вашого знання. Якщо не знайшли - шукайте найбільш повну часткову відповідність.
Уважно читайте завдання. У тестах можуть бути запитання, які передбачають не одну правильну відповідь, а декілька.
Спробуйте діяти методом виключення (наприклад: "а цей варіант відповіді точно не підходить"). Набагато легше вибирати з варіантів відповіді, що залишилися, ніж з усіх наявних.
Якщо тест підходить до кінця, а Ви ще не відповіли на всі запитання - позначте навмання. Не залишайте не позначених питань. Якщо завдання буде без відповіді - це, однозначно - 0 балів. А якщо хоч якась відповідь буде - це шанс, що Ви вгадаєте й одержите якісь бали, відмінні від нуля.
Вибирайте відповідь, яка, на вашу думку, найбільше підходить до поставленого завдання.
Стежте за часом. Намагайтеся закінчити заповнювати чернетку хвилин за 30 до закінчення тесту. Це дозволить Вам спокійно, не кваплячись, перенести результати до бланку відповідей, а якщо потрібно, і переписати з чернетки твір.

Удачі на тестуванні.

За матеріалами: http://chabala.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад