На що звернути увагу при виборі агентства з працевлаштування?

Нижче наведено декілька порад тим, хто на сьогодні стоїть перед вибором агентства з працевлаштування за кордоном:
Переконайтесь у тому, що організація, яка запропонувала Вам роботу, має ліцензію Міністерства праці та соціальної політики України.
Формулювання виду діяльності у ліцензії повинно звучати як «Посередництво у працевлаштуванні на роботу за кордоном». Такі формулювання як «Надання інформаційних послуг» повинно викликати у Вас сумніви.
Поцікавтесь у місцевому Центрі зайнятості, чи є у фірми позитивний досвід працевлаштування українських громадян за кордоном.
Впевніться у тому, що для Вас буде оформлена спеціальна робоча віза – туристична та гостьова візи не дають права на роботу. Тип візи, який Вам необхідний для роботи Ви можете уточнити на офіційних сайтах імміграційних центрів відповідних країн. Посилання на ці сайти Ви можете знайти у розділі «Корисні посилання».
Підписання контракту є обов’язковою умовою працевлаштування. Будь ласка, прочитайте статтю на нашому сайті «На що звернути увагу при підписанні робочого контракту?».
Якщо у Вас немає знайомих, які працювали за кордоном, та немає у кого спитати рекомендації про те чи інше агентство, інформація та відгуки у всесвітній мережі Інтернет можуть стати в нагоді.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад