Робота влітку за програмами стажування студентів за кордоном

 

Кожного літа перед українськими студентами стоїть питання: куди поїхати на заробітки? Моjazarplata.com.ua дізналася, де влітку українські студенти можуть знайти роботу за кордоном.

 

Де влітку українські студенти можуть знайти роботу за кордоном?

РОБОТА ВЛІТКУ ЗА ПРОГРАМАМИ ОБМІНУ СТУДЕНТАМИ

Найпопулярніша програма з обміну студентами Work and Travel USA існує в Україні з 90-х років минулого сторіччя. Ця програма дозволяє удосконалювати іноземну мову, знайомитися з культурою країни перебування, подорожувати по інших країнах. З кожним роком робота влітку за кордоном приваблює все більшу кількість учасників програми. Студенти їдуть працювати не тільки в США, але і в Канаду, Мексику, Грецію та інші країни - кожен може вибрати те, що йому цікаво.

Близько 10 000 українських студентів працюють і відпочивають в США під час літніх канікул у відповідності з програмою Work and Travel. Зарубіжні роботодавці завжди раді бачити українців.

- Українські студенти - одні з найбільш популярних працівників серед зарубіжних роботодавців. Вони мають хороший рівень англійської та велике бажання працювати, - каже директор програми Джен Кінг.

Робота влітку за фахом у Штатах пропонується тільки майбутнім працівникам туристичної галузі та програмістам. Для решти знайдуться вакансії прибиральників, пакувальників або доглядачів за басейнами. Найбільший попит на роботу влітку - у парку розваг, стверджують у компанії з працевлаштування.

РОБОТА ВЛІТКУ ЗА ПРОГРАМАМИ СТАЖУВАННЯ СТУДЕНТІВ ЗА КОРДОНОМ

Перевагою цих програм перед іншими є отримання досвіду роботи за кордоном для українців за фахом. Як правило, в такі програми запрошуються студенти старших курсів. Участь у такій програмі розглядається студентом як початок кар'єри, так як робота влітку в іноземній компанії, при подальшому влаштуванні на роботу, буде обов'язково враховуватися.

В останні роки українських студентів все частіше стали запрошувати на стажування до Греції, Франції і Китаю.

Стажування в цих  країнах призначені, в основному, для студентів за спеціальностями "туризм" або "готельний і ресторанний менеджмент". У Китаї популярними є стажування по "менеджерським" спеціальностях (продажі, маркетинг, менеджмент) і з інженерних спеціальностей.

ВИБИРАЮЧИ РОБОТУ ВЛІТКУ, ДІЗНАЙТЕСЯ, СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ В РІЗНИХ КРАЇНАХ

Вибираючи роботу влітку, українці можуть заздалегідь дізнатися, скільки заробляють колеги по професії за кордоном.

Калькулятори зарплат фонду WageIndicator представлять вам повну інформацію про заробітні плати з різних спеціальностей з урахуванням особистих характеристик.

Крім того, ви можете заповнити анонімну анкету про роботу та зарплату, щоб зарубіжні колеги змогли дізнатися, скільки вони зможуть заробити в Україні.

Mojazarplata.com.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад