Як влаштуватися на роботу і знайти команду однодумців: ділиться досвідом молодь Метінвесту

Вдала робота — це не лише про фінанси, професіоналізм, колектив, досвід і розвиток. А ще про дружбу, командний дух, правильні починання, натхнення, єдині захоплення, активний відпочинок та емоційне збагачення. Все це є в молодіжному русі Метінвесту. Його учасники спеціально розповіли про те, як там все влаштовано і чому це круто.

На кожному з підприємств Метінвесту третина співробітників — фахівці віком до 35 років. Саме для них і разом з ними була створена Молодіжна організація Метінвесту (МОМ). Сьогодні в її лавах — тисячі молодих людей із Запоріжжя, Кривого Рогу, Маріуполя та інших міст, які спілкуються, будують спільні плани та яскраво їх реалізовують.

Молодь не любить рутину та монотонність. Тому в Метінвесті життя хлопців і дівчат розвивається у зовсім іншому, активному напрямку, тон якому задають вони самі. Молодіжна організація Метінвесту — це одна сім'я, команда однодумців, живий ініціативний механізм, який залучає, надихає, мотивує. Тут усі знають, що життя не тече за принципом «будинок — робота — дім», тут у кожного є своя ніша, активне дозвілля за межами робочого кабінету, майстерні, прохідної. А головне — бажання та інтерес проводити час разом, обмінюватися емоціями, продукувати нові ідеї.

Свій молодіжний осередок існує майже на кожному підприємстві Метінвесту. Молоді співробітники компанії організовують і беруть участь у форумах, інтелектуальних конкурсах, іграх КВК, спортивних змаганнях, програмі «Молоді лідери Метінвесту», волонтерських акціях, вирушають у спільні подорожі та багато іншого. І кожна така подія об’єднує ще більше.

Ми є частиною свого робочого колективу і водночас — частиною великої команди «молодіжки». А це означає, що у нас 100% немає часу зануритися в робочу одноманітність. У нас є спільні цілі, і нам не потрібні додаткові стимули. Ми завжди готові організувати та провести різні заходи не лише для молоді підприємства, але і для всіх, хто з нами на одній хвилі. Завжди раді новим учасникам зі свіжими й нестандартними поглядами.

Молодіжний рух Метінвесту тримається не тільки на ентузіазмі самих молодих людей. Група підтримує і намагається враховувати інтереси кожного співробітника. Наприклад, розробляє заходи в п’яти напрямках, що допомагає молоді брати участь в проєктах, які їм ближче за духом:

  • виробнича соціалізація;
  • навчання і розвиток;
  • турбота про здоров’я та виробнича безпека;
  • якість трудового життя;
  • мобілізаційна комунікація.

Усі співробітники, які беруть участь у молодіжному житті компанії, завжди на видноті, стають впізнаваними в колективі та для керівництва. І це приносить їм чимало бонусів у вигляді кар’єрного зростання, соціальної реалізації, розширення кола контактів.

https://www.work.ua/articles/jobseeker/2634/

робота, яка урізноманітнює життя співробітника, а на робочому місці він почувається не просто пересічним фахівцем, а частиною чогось ває? Так, молодь Групи Метінвест підтверджує.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад