Інженерний ярмарок кар’єри BEST зібрав тільки найкращі компанії

Інженерний ярмарок кар’єри BEST зібрав тільки найкращі компанії

Цього року на участь в Інженерному ярмарку кар’єри зголосилося вже 12 компаній. Це світові лідери консалтингу KMPG, Erns&Young, Nexia, PricewaterhouseCoopers, найбільші представники на ринку України в розробці програмного забезпечення N-ix, Intellias, Soft Serve, провідні виробники у сфері електротехніки та машинобудування Yazaki та Jabil, розробники нового проекту львівського аеропорту та заводу Лафарж Tebodin, найбільші виробники пасажирських автобусів ЛАЗ, відомі в Україні та закордоном, які активно набирають нових спеціалістів, мають 700 відкритих вакансій, адже виконують замовлення до ЄВРО 2012. Спонсором Інженерного ярмарку кар’єри цьогоріч став один з найефективніших виробників сільськогосподарської продукції в Україні та світі «Мрія Агрохолдинг». Компанія є партнером багатьох великих міжнародних та українських виробників продуктів харчування і торгових компаній.

Всі ці компанії будуть представлені на Ярмарку, даватимуть свої презентації та чекатимуть на резюме студентів та молодих спеціалістів. Чим же цікавий Ярмарок для компаній пояснює Анна Сологуб, представник компанії Soft Serve:

«Наша компанія вже неодноразово брала участь в Інженерному ярмарку кар’єри, адже це один з ефективних способів набрати нових спеціалістів, поспілкуватися напряму зі студентами та розповісти більше про свою команію. Багато студентів «Львівської політехніки» є потенційними працівниками нашої компанії, адже в політехнічному випускають найкращих спеціалістів у галузі ІТ. Навіть, якщо вони захочуть працювати в іншій компанії, це хороших старт, досвід, можливість безкоштовних сертифікованих курсів у нашій ІТ-академії. Також це хороший шанс для компаній зібрати достатню базу нових резюме від студентів».

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад