Найбільш ефективно працюють у віці 25-34 роки

Серед переваг таких працівників респонденти вказали молодість, амбітність, неординарний підхід до вирішення завдань, а також прагнення до кар'єрного росту.

«У віці 24-36 років людям легше генерувати нові ідеї. У цьому віці у людини з'являється необхідний базис для вибудовування власної кар'єри: є освіта , але він ще досить молодий, і мізки ще, так би мовити, свіжі», – зазначив декан факультету психології Вищої школи соціально- управлінського консалтингу Артемій Сичов.

На думку експерта, саме на цей вік припадає максимальний кар'єрний ріст і велика частина професійних досягнень. Далі, з 36-ти і приблизно до 50-ти, йде підтримка досягнутих результатів.

Як повідомляло ІА «Світ освіт», на думку заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрія Сапронова, близько 60% випускників вищих навчальних закладів не знаходять роботу за фахом.

Нагадаємо, за результатами телефонного опитування «Працевлаштування молодого фахівця в Україні», проведеного Інститутом Горшеніна, більшість уважає, що молодий спеціаліст під час працевлаштування на перше місце роботи повинен отримувати пільги.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад