Набуття чинності поправок щодо спрощеної системи оподаткування відкладається

Набуття чинності поправок щодо спрощеної системи оподаткування відкладається

Уряд ухвалив рішення відкласти набуття чинності поправок, що стосуються спрощеної системи оподаткування. Про це заявив один з ініціаторів Всеукраїнської громадянської акції "Вперед", голова Київської обласної організації профспілки "Столиця-регіони" Юрій Єременко, коментуючи підсумки відкритого засідання.

Юрій Єременко повідомив, що учасники засідання фактично погодилися з доводами представників Мінфіну, які наполягали на тому, що зміни до Податкового кодексу, передбачені проектом закону про спрощену систему оподаткування, повинні вступити в силу лише з нового фінансового року.

Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу (про спрощену систему оподаткування) було прийнято 16 червня 2011 року в першому читанні. У проекті датою набрання чинності поправок значиться 1 липня. Однак, як заявила 30 червня голова Народної колегії Всеукраїнської акції "ВПЕРЕД" Наталія Королевська, законопроект не внесений до порядку денного наступної парламентської тижня, який розпочинається 4 липня. Більше того, до цих пір не призначена дата засідання робочої групи з підготовки документа до другого читання.

Джерело: news.ligazakon.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад