Строки вступної кампанії 2011 року

Строки вступної кампанії 2011 року

Вступ до вищих навчальних закладів відбувається на підставі чинних Умов прийому до вищих навчальних закладів (далі – Умови прийому), що затверджені Наказом МОН № 961 від 19.10.10 року.

У 2011 році абітурієнти мають право подати документи до 5 вищих навчальних закладів та на 3 спеціальності в кожному з них (всього 15 спеціальностей).

Початок прийому документів. Вступна кампанія 2011 року розпочинається 1 липня. З цього дня вищі навчальні заклади України зобов’язані приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Закінчення прийому документів. Прийом документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах закінчується 17 липня. Самі ж творчі конкурси проводяться у декілька сесій з 10 липня до 31 липня.

Прийом документів від осіб, які мають складати вступні екзамени у вищих навчальних закладах, закінчується 22 липня. Вступні екзамени проводяться з 23 липня до 31 липня.

Прийом документів від усіх інших абітурієнтів, які вступають до вузів на базі повної загальної середньої освіти та сертифікатів ЗНО, закінчується 31 липня.

Джерело: http://doc2.osvita.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад