ВУЗи спілкуватимуться з абітурієнтами через інтернет

ВУЗи спілкуватимуться з абітурієнтами через інтернет

Як повідомляє Дело, абітурієну не важко знайти інформацію про приймальну комісію, часу її роботи. Банер розміщений на головній сторінці сайту. У цьому ж розділі - інформація про сертифікати, які потрібні на кожну із спеціальностей. Також досить просто знайти дані про вартість навчання - в розділі для абітурієнтів є спеціальна кнопка. 

Університет явно орієнтований не тільки на українських студентів. Існують версії сайту англійською, французькою, німецькою та іспанською мовами.

Володар другого місця торішнього рейтингу - Національний університет ім. Тараса Шевченка - на головній сторінці розміщує посилання на правила прийому із зазначенням необхідних сертифікатів з кожної спеціальності і вартості навчання. Вуз активно залучає міжнародних студентів. Посилання на інформацію про навчання для іноземців також на головній сторінці сайту.

Мінус - в закладці "Абітурієнту" відсутня контактна інформація приймальної комісії, місце її розташування та час роботи. Проте не важко знайти інформацію про підготовчому факультеті.

Талановиту молодь вуз активно залучає за допомогою проведення університетських олімпіад серед школярів. Інформація про олімпіади також розміщено на головній сторінці.

Корисною для абітурієнтів буде і статистика подачі заяв на різні спеціальності за підсумками минулорічної вступної кампанії, з зазначенням кількості заяв та балів абітурієнтів.

Київський національний економічний університет інформацію для абітурієнтів розміщує у вкладці "Вступникам". Тут же розміщена контактна інформація про приймальну комісію, без вказівки часу її роботи. У правилах прийому на 2011 рік зазначений перелік предметів, сертифікати з яких необхідні для вступу на різні спеціальності. Що стосується вартості навчання, то на сайті поки вказані ціни минулого року. Вартість навчання на цей рік має з'явитися на сайті після 15 квітня.

Для теперішніх студентів на сайті є закладка "Працевлаштування", де розміщені вакансії від роботодавців.

Києво-Могилянська академія необхідну для вступників інформацію та контакти приймальної комісії розміщує у вкладці "Абітурієнту". Корисним для бажаючих вступити до цього вузу буде знайомство з правилами прийому. Тут є список необхідних сертифікатів по кожній спеціальності (із зазначенням мінімального бала) і потрібні для подачі документи. У цій же закладці розміщена інформація про кредитну спілку "поміч", який надає кредити на навчання для студентів.

Однією з відмінних рис сайту "Львівської політехніки" є наявність розкладу занять та іспитів, причому як для студентів, так і для викладачів.

Вся важлива для абітурієнта інформація в лаконічній формі знаходиться в "Паспорті вузу". Тут можна ознайомитися зі списком необхідних сертифікатів на різні напрями підготовки, вартістю навчання, адресою приймальної комісії.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад