Тест: до якої роботи ви схильні?

Тест: до якої роботи ви схильні?

1. Ви завжди прагнете бути кращим. У вас високі особисті стандарти й амбіції. Ви невпинно старанно працюєте, але ви не егоїст. Ви працюєте, тому що щиро хочете зробити цей світ кращим.
2. Ви досить жорстка людина. Але при цьому люди відчувають себе завжди спокійно у вашій присутності. Ви цінуєте як приватне, так і фінансове благополуччя, але останнє ставите на перше місце.
3. Ви легко вибудовуєте свої відносини з людьми, адже ви – чуйна та розуміюча людина. Ви слухаєте уважно, але без осуду. Вам по-справжньому приємно допомагати людям.
4. Ви неперевершений мислитель. Ваші думки та ідеї – найбільша цінність. Ви любите обговорювати особисті теорії і погляди. Ви без праці ладите з тими, хто любить думати й вчитися. Ви ніколи не будете поверхневим.
5. Ви «стресостійкі», рідко турбуєтеся через дрібниці і навіть при великих проблемах. Ви часто вельми розслаблені. Любите добре проводити час, але не збиваєтеся при цьому з власного шляху. Ви впевнені, що кожна людина в цьому світі має власний «маршрут» у житті.
6. Ви відповідальна людина, яка любить і вміє дбати про інших. Ви дуже незалежні. Ви знаєте, чого хочете, і ніколи не боїтеся йти назустріч своїй меті.
7. Ви дуже приваблива, яскрава й дотепна людина. Ви викликаєте довіру у людей і сповнені ентузіазму. Одночасно ви вкрай потребуєте захоплення і підтримки тих, хто поруч з вами.
8. Ви володієте високим інтелектом. Інтелектуальний рівень деяких представників цього типу досягає 145 пунктів IQ і вище, що вважається ознакою геніальності.
9. Ви емоційна та інтуїтивна людина. Ваш творчий підхід і природна допитливість найкраще реалізуються в області інтелектуальної власності.
Якщо ви вибрали декілька варіантів, це абсолютно нормально. Адже багато хто з нас на роботі виконує відразу декілька функцій. А британці вважають, що така людина любить свою справу в широкому понятті і може проявити себе на різних посадах.
https://bdzhola.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад